Borta vid horisonten

Det har hänt så mycket positivt med mig. Den här veckan. Tolka inte fel, jag inser. Jag förstår. Jag är fortsatt i början av min resa. Och jag tänker inte stressa mig igenom den. På något sätt. Fortsatt gäller vila för att läka. Och den där enkelbiljetten härifrån. Och mitt nya normala jag, ser till att bromsa. Ser till att det får ta tid.

Men jag är så glad för det lilla numera. De där mörka tankarna är borta. Tankarna som man inte får prata om, högt. Jag upplever glädje igen. För små saker. För små framsteg.

Även fast jag inte vill vara här. I Ingemannslandet. Så inser jag att utkomsten av det hela kommer bli ett bättre jag. Alla samtal med professionella. Men någon. Med mig själv. Får mig att reflektera. Att bearbeta. Får mig att inse. Vad jag verkligen vill, med mig själv. Med mitt liv. Med vårt liv. Oss tillsammans som en familj.

Vet ni, den här veckan har jag förstått. Trots att jag befinner mig i Ingemannslandet. Ett land jag inte ens önskar min värsta fiende. Så ser jag att den kommer att föra något gott med sig. Vid resans slut. Ett slut som fortsatt ligger långt borta vid horisonten. Men den är värd att vänta på. Och fram tills dess, vila för att läka. Inte bara för min skull. Utan för hela familjens skull.

6 reaktioner på ”Borta vid horisonten

  1. Znogge 2015-11-20 / 7:34 e m

    Insikt är A och O men den saknar man när man är som sjukast eller som tröttast. Ofta är vi klarsynta när det gäller andra men oss själva är vi inte lika rädda om. Jag är expert på att gå till arbetet med feber och håller mig uppe på Ipren men i våras resulterade det i att en förkylning tog åtta veckor att bli av med och jag fick vara hemma i två omgångar. Tror och hoppas att jag lärde mig något av det.

    Hur som helt är det skönt att dina mörka tankar är borta och att det ljusa tar över. Men som sagt, skynda långsamt och unna dig tiden. Då blir det bra.

    Kram och ha en fin kväll!

    Gilla

  2. Comsi Comsa 2015-11-20 / 7:47 e m

    Nu hoppas jag att ljuset och glädjen skall omsluta dig och att du får njuta av fortsatt tillfrisknande…

    Glöm inte andas rätt i vilande. 🙂

    Kramen ❤

    Gilla

  3. ibod11 2015-11-21 / 1:22 e m

    Vad mycket du lär dig och så mycket du kommer att förstå om dina medmänniskor. Det är som en utbildning och jag tror att du kommer att få nytta av den. De människor du möter kommer alltid att mötas av förståelse och det gör dig ännu mer värdefull för andra.

    Gillad av 1 person

Lämna gärna en kommentar!❤️