Äkta fredagskänslan

Idag har den där äkta fredagskänslan, infunnit sig. Underbart. På alla plan. Fredagstacosen är precis intagen. Nu softar vi. Njuter.

Den här sista veckan här hemma, blev inte som planerat. Efter en helt sagolik helg, förra veckan. Med bröllop och egentid med någon, hälsade Herr Förkylning på. Rejält. Har legat utslagen mer eller mindre hela veckan.

Ännu har han inte släppt sitt grep om mig. Men nu har febern släppt. Skönt. Räknar med att jag piggnar till under helgen.

På måndag väntar kontorslivet igen. Längtar. Är så redo. Samtidigt finns en spännande form av oro. Och funderingar. Visst är jag redo?! Bästa kurator B, intygar. Hon är inte ens orolig. Utan trygg. Jag har verktygen. Allt funkar så bra privat. Nu ska jag bara lära mitt nya jag, den professionella biten.

Jag ska lära mig att hantera mitt professionella liv, lika bra som jag numera hanterar mitt privat. Jag kommer att fixa det, tillslut. Förmodligen tar det längre tid, än vår plan. Är förberedd på det. Men det gör inget. Så även min chef. Bättre jag kommer tillbaka sakta, än faller tillbaka. För den där returbiljetten finns inte, för mig. 

Arbetar jag fortsatt 25% till jul, ser jag det som ett succés. Arbetar jag 50% till jul ser jag det som en bonus. Men faller jag tillbaka. Nästan så att ord saknas. Men ja, då misslyckades jag. Den där så fruktade returbiljetten behövde användas. Önska mig lycka till. Eller nej, gör inte det. Jag behöver bara en lyckospark❤️

12 reaktioner på ”Äkta fredagskänslan

 1. ibod11 2016-09-09 / 8:38 e m

  jag skickar en rejäl lyckospark 🙂 Det kommer att gå väldigt bra ❤

  Gillad av 1 person

 2. Znogge 2016-09-10 / 10:45 f m

  När yngsta fröken tog sin examen i våras så menade rektorn att ”Lycka till” används inte i alla sammanhang. Man säger inte ”Lycka till” när någon ska ut på en seglats utan då används ”Fair winds”. Det uttrycket tycker jag mycket om så jag önskar dig båda delarna!

  Kram ❤

  Gillad av 1 person

  • Anna 2016-09-14 / 6:58 e m

   Så klokt sagt av honom! Tack för att du delade med dig av dem ❤️

   Kram❤️ ❤️ ❤️

   Gilla

 3. Ditte 2016-09-11 / 9:22 e m

  Instämmer helt ed ”Znogge” och jag önskar dig det bästa.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  • Anna 2016-09-14 / 6:58 e m

   Tack finaste Ditte ❤️

   Kram❤️ ❤️ ❤️

   Gilla

  • Anna 2016-09-14 / 6:59 e m

   Tack fina du! Kanske bor vi snart i samma varma land, så kan vi ta en middag tillsammans ❤️

   Kram! ❤️ ❤️ ❤️

   Gilla

 4. Karolina 2016-09-14 / 11:30 f m

  Åh, vad härligt det låter. Detta kommer att gå fint!

  Jag har en så stor längtan efter just fredagsfeeling. Att ha jobbat en vecka. Susa hem på cykel genom skogen och känna avslappningen med familjen. Men jag har långt kvar. 5 mån har jag varit hemma nu och det handlar fortfarande om att komma i balans. Stor prövning. Även om jag nu kan ha bra stunder (ännu inte hela dagar som är bra) och att jag försöker njuta då. Men steget ner i hopplöshetsgropen är så nära. Allt är så skönt.

  Lycka till nu! Bra kämpat!

  Gillad av 1 person

  • Karolina 2016-09-14 / 11:31 f m

   Allt är så SKÖRT, absolut inte skönt 😀

   Gillad av 1 person

   • Anna 2016-09-14 / 7:02 e m

    Ta det lugnt, din tid kommer ❤️ Att stressa sig igenom Ingemannslandet är så oklokt som det kan bli. Andas och finn dig själv, acceptera, sen faller alla pusselbitar på plats. Och fram tills dess, och även efter, prioritera din vila ❤️

    Styrkekram ❤️

    Gilla

   • fredspipan 2016-09-15 / 10:41 f m

    Jag behöver höra ”vila” varje dag, ibland flera ggr varje dag. Du verkar ha haft så bra vårdfolk runt dig. Jag har en terapeut som säger att jag måste vila, vila, vila och en läkare som säger ”det går inte att vila sig frisk” och som tycker att jag gärna ska ta minst 3 promenader per dag!

    Inte konstigt att man ibland känner sig lite vilse…

    Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s