Den där vikten

Jag har nämnt om min ökande vikt, några gånger. Men har hittills valt att inte fokusera på det. Mina + kilon har fått ha sitt eget liv. Och de har frodats bra. Jag har istället valt att fokusera på mitt läkande.

Sedan jag blev sjukskriven har vågen gått upp 11 kg. Sedan jag faktiskt blev sjuk, men ändå fortsatte att arbeta, dvs de två åren innan den där kraschen, rakt in i bergväggen, gick jag upp 10 kg. Nu ska de bort. På ett sunt sätt.

I måndags registrerade jag mig, hos Viktväktarna. Och jag är taggad. Ikväll var jag på mitt första fysiska möte. Så peppande! Tror på idén! Lagom till jul, eller strax därefter är jag i hamn. Och det är inget tvingande. Alls. Utan jag är redo. Mår numera så bra, att jag faktiskt har möjligheten att fokusera på annat, än att vila för att läka. Tacksam. Lycklig. 

4 reaktioner på ”Den där vikten

 1. Znogge 2016-08-26 / 6:52 f m

  Så klokt att du inte tagit itu med det tidigare för när man inte mår bra kan man inte lägga fokus på en diet. Men nu är du redo att ta itu med det på ett sunt sätt. Viktväktarna är ett bra alternativ och stöd när man vill gå ner. Själv tar jag nya tag för 4 kg till ska bort. Men jag skyndar långsamt. Är jag i hamn om några månader är jag mer än nöjd.

  Kram och lycka till ❤

  Gilla

 2. Ama de casa 2016-08-26 / 9:57 f m

  Låter som om du hanterar saker och ting rätt och med rätt prioritering också. Lycka till med viktnedgången! 🙂

  Ha en härlig fredag 🙂

  Gilla

 3. ibod11 2016-08-26 / 8:34 e m

  Lycka till! Var och en har sitt eget sätt och du har säkert tänkt igenom det ordentligt. När du har lyckats kommer du att ha stärkt ditt självförtroende ännu mer 🙂

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s