Skönt att få det bortstökat

Blev inget besök på någon plantskola igår. Istället besöktes det blå-gula varuhuset, lyckades att fylla bilen rejält, på 23 minuter. Hann dessutom få i mig en korv. Nöjd. Var hemma i lagom tid, till min vila.

Så bra jag mår, av att leva efter mitt aktivitetsfönster. Tre timmar är precis lagom, för mig. Bränner inte ut dagens ranson av energi, och får min så viktiga, dagliga vila. Vila för att läka.

Kommer ha lite sysselsättning i helgen, när resten av familjen följer litens fotbollscup, i dagarna två.  Denna gången utomhus, så hoppas på att sommaren stannar kvar. Själv kommer jag bara att närvara, vid någon enstaka match. Precis som sist.

Idag väntar återbesök hos läkaren. Igen,  en ny. Lite trist med dessa stafettläkare, men samtidigt träffar jag dem så sällan. Och bästa kurator B, har alltid ett litet möte med dem, inför mina besök. Så känner varken oro eller ångest. Mest skönt att få det bortstökat, för denna gång.

Sedan väntar en skön promenad i solen. Och i eftermiddag har liten premiär. För första gången, ska hon få gå hem från fritids själv. Som hon har längtat efter denna dag. Ett stort steg! Vår liten, är inte så liten längre. Hon börjar bli stor.

9 reaktioner på ”Skönt att få det bortstökat

 1. Ditte 2016-06-03 / 11:04 f m

  Så fint att läsa att du mår lite bättre igen och visst är din vila viktig för din återhämtning.
  Och vad roligt att ”liten” blivit stor och nu tar steget att gå hem ensam från fritids. Lycka för både henne och er!
  Kram!

  Gillad av 1 person

  • Anna 2016-06-03 / 12:04 e m

   Så skönt, att det vände snabbt, tacksam för min kurator🙏

   En stor dag för henne, hon repeterade alla stegen igår kväll, och imorses. Längtar efter att få ta emot henne här hemma, i eftermiddag ❤️

   Kram fina du❤️

   Gilla

 2. Znogge 2016-06-03 / 4:56 e m

  Synd att det är ny läkare igen men det är tyvärr så den bistra tillvaron är. Men det viktigaste är nog ändå din kurator.

  Så spännande för Liten att få gå hem själv från fritids. Minns att det var en milstolpe i deras liv och hur stora de kände sig 🙂

  Kram

  Gilla

 3. Ami 2016-06-03 / 5:44 e m

  Så skönt att du känner att du mår bättre!
  Och visst hittar man mycket roligt på det ”blå gula” varuhuset 🙂
  Kram och trevlig helg

  Gilla

 4. Ama de casa 2016-06-04 / 7:09 f m

  Skönt att det går åt rätt håll!

  En korv på IKEA skulle jag inte tacka nej till… 😉
  Ha en härlig lördag!

  Gilla

 5. ibod11 2016-06-04 / 7:57 e m

  Några av de bästa läkare jag haft har varit stafettläkare men det har även några av de sämsta varit så det är ett lotteri. Men visst är det skönt att få se samma läkare varje gång. Slippa dra samma historia om och om igen. Måste vara väldigt skönt att ha din kurator som förbereder dem.
  Man måste försöka glädja sig åt det man orkar vara med på och inte tänka så mycket på det man inte orkar. Du gör framsteg och det är på det fokuset ska läggas 🙂
  Stor kram ❤

  Gilla

 6. Eva Svärd 2016-06-05 / 2:22 e m

  Så härligt att du börjar hitta ditt aktivitetsfönster! Dessa stafettläkare, tur att de finns MEN vilken röra det blir för oss med utmattningssyndrom. Upprepning varje gång. Är så glad att efter mitt år med stafettläkare har jag sedan ett år samma läkare och sedan två år samma psykolog. Tacksam!
  Idag har min aktivitet endast bestått av att vila i solen samt lägga upp en film på min blogg. En film som tidningen Amelia gjort. De har satt röster till mina och andras ord om utmattningssyndrom. Tycker den blev fin och tydlig. Kram

  Gilla

  • Anna 2016-06-16 / 6:23 e m

   Verkligen, njuter av varje bra dag, till fullo!❤️🙏

   Kram❤️

   Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s