Så många glada skratt

Efter en lång dag, har vi precis landat på vårt hotellrum. Klockan ringde redan 05:50, imorses. Ett tidigt förmiddagsflyg väntade ner till Arlanda. Vi tog oss in till Stockholm. Som jag har saknat staden. Vi promenerade runt. Åt lunch. Fikade. Njöt av blommande körsbärsträd i Kungsträdgården. Promenerade lite till. För att sedan ta ArlandaExpress tillbaka, till flygplatsen.

Väl där, blev det någon timmes vila. Älskar loungerna, en lugn oas mitt i kaoset. Lite middag, och sedan var det dags att boarda. Flighten avklarades, på några filmer. Transporten till resorten var mindre smidig. Vi borde följt plan A, egen taxi. Lätt att vara efterklok. Vi gör inte om det misstaget.

Men nu är vi äntligen framme. Precis installerat oss. Men inte packat upp. Vi tar det imorgon. Eller dagen efter. Vi är båda tröttare än tröttast. Stegräknaren säger att vi har gått mer än 1,5 mil. Det känns. Räknar med en mellandag. Eller till och med en sämre dag, imorgon. Men det var det värt. Så fantastiskt trevligt, vi har haft det idag. Så många glada skratt, och samtalsämnen. Som jag älskar min någon. Ser fram emot vår vecka här. Tillsammans, bara vi. Tacksam. Godnatt.

4 reaktioner på ”Så många glada skratt

 1. enplatsilivet 2016-05-04 / 7:58 f m

  Skönt att ni är framme i varje fall. När ni har vilat kan ni börja njuta. Kram ❤

  Gilla

 2. Znogge 2016-05-04 / 8:38 f m

  Så skönt att ni är framme! Egen taxi är oftast att föredra i stället för en långdragen transfer. Hoppas ni får det riktigt härligt!

  Kram ❤

  Gilla

 3. ibod11 2016-05-04 / 5:37 e m

  Absolut bästa semesterdagen är när man precis har kommit fram till resmålet och har hela semestern framför sig. Var lyckliga och ta hand om varandra 🙂 ❤

  Gilla

 4. Ditte 2016-05-05 / 11:21 f m

  Vad fint att kombinera vackra Stockholm med resten av resan. Förstår att det blev en lång och minnesvärd dag.
  Härligt att ni är framme och nu kan njuta av allt.
  Kram!

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s