Bloggen blir låst-privat

Efter en tuff kväll och natt. Så har jag tillsammans med någon tagit ett beslut. Bloggen kommer att låsas. Ni är så många underbara, som varje dag besöker mig. Så härligt. Våra dialoger berikar. Jag, misstänker även de flesta av er, känner detsamma

Senaste veckorna har besöksantalet ökat drastiskt. Och baksidan av att blogga offentligt, visar sig. Trollen hälsar på. Deras kommentarer godkänns aldrig. Men bara av att läsa dem. Skadar. Det var inte så här det var tänkt. Alls. Mina ord här, är att dokumentera den här helvetesresan. Samtidigt som jag bearbetar den.

Så nu låser vi bloggen. Vill du fortsatt hänga på? Lämna en kortfattad presentation av dig själv. Så kommer ett E-mail med ett lösenord, att dimpa ner hos dig.

Ni som inte önskar följa med, ta hand om er❤️

Och trollen. Sök hjälp. Men inte här❤️

55 reaktioner på ”Bloggen blir låst-privat

 1. Annika K 2016-02-16 / 6:45 f m

  Hej hej.
  Djävla troll som ska hålla på att djävlas och sprida sin skit :/

  Här är en glad tjej på 47 år som bor i Halmstad tillsammans med min make. Våra barn är utflugna sen nått år tillbaka. Jag jobbar inom barnomsorgen. Gillar att resa,läsa, se film, umgås med familj o vänner.
  Jag hoppas jag får fortsätta bloggen trots att jag inte kommenterat i bloggen innan.

  Var rädd om dig! Kram

  Gilla

  • Annika K 2016-02-17 / 2:18 e m

   Min mailadress kan du se nånstans kring mitt inlägg?

   Gillad av 1 person

   • Anna 2016-02-17 / 2:25 e m

    Absolut, ser allas genom administrationverktyget. Lite annat har kommit emellan idag, men ska strax sätta mig med att göra bloggen privat.

    Gilla

 2. Suss 2016-02-16 / 6:46 f m

  Ush, det där lät inte kul. Förstår dig till fullo. Jag följer gärna bloggen om det är okej.

  Kram på dig

  Susanne.joona@bredband.net

  Gilla

 3. Znogge 2016-02-16 / 7:02 f m

  Det var mycket tråkigt men tyvärr måste jag säga så blir jag inte helt förvånad 😦 Jag fortsätter gärna att följa din blogg men är inte så glad för att skriva min e-postadress öppet. Men eftersom du bloggar via wordpress så förmodar jag att du kan se den när du tittar på ”kommentarer”. Om inte så kan du väl hojta till!

  Kram och ha en bra tisdag ❤

  Gilla

 4. åsa i åsele 2016-02-16 / 7:56 f m

  Jag vill gärna fortsätta följa Dig, Du har min mail i kontaktuppgifterna… ❤

  Gilla

 5. Anna 2016-02-16 / 8:13 f m

  Hej, Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg. 24 år gammal, bor i Göteborg. Och hur jag hittade in på din blogg var för jag sökte efter svar angående utmattningsdepression då jag misstänker att min sambo är inne/varit i något liknande.

  Tycker att det var smart av dig att låsa bloggen, men ska inte behöva stå ut med skit.

  Kram

  Gilla

 6. Millans Värld 2016-02-16 / 8:28 f m

  Det är så tråkigt att det ska gå troll i bloggar, har själv råkat ut för det och sett i många andras bloggar oxå.
  Förstår att du inte längre vill blogga offentligt då det handlar om ditt liv och din resa.
  Jag vill gärna fortsätta följa dig.
  Jag tror att du kan se min E-mail.
  Kram,kram

  Gilla

 7. riktliv 2016-02-16 / 8:28 f m

  Följer gärna. Det är inte lätt när bloggen får troll dåliga kommentarer drar ner. Och bra kommentarer är det som får en att tänka till och ger stöd. Mailen finns nog i kommentarerna.

  Gilla

  • riktliv 2016-02-16 / 8:37 f m

   Nix mailen syns inte. Tänkte att det är nog en hel del som inte vill skriva ut mailen. Du kunde kanske göra en tillfällig mail dit vi skickar presentation och du får mailadressen att skicka lösenord till. Ett förslag bara.

   Gilla

   • Anna 2016-02-16 / 8:42 f m

    Jag ser mailadressen på baksidan av bloggen/administrationsverktyget. Ni som följt mig länge, precis som jag er. Behöver inte presentera er😊 Är mer tänk för alla andra som dagligen läser, men aldrig/sällan kommenterar. De är ju lite anonyma för mig😊

    Kram❤️

    Gillad av 1 person

 8. Annelie 2016-02-16 / 8:56 f m

  Vad tråkigt, men ett bra beslut som kommer hjälpa dig att fortsätta må bra och bättre!

  Jag heter Annelie, är 32 år och bor i Jönköping. Är särbo med Henrik som bor i Linköping och kommer så förbli i bra många år eftersom vi har barn på varsitt håll och därför är det mest praktiskt att bo isär tills barnens flyttat hemifrån om en sisådär 15 år…

  Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg faktiskt, men följer dina framsteg. Jag har själv aldrig gått igenom detta, men har både en syster och en mamma som hamnat där – min syster flera gånger. Din blogg hjälper mig att förstå deras perspektiv!

  Gilla

 9. Agneta 2016-02-16 / 9:22 f m

  Din blogg har med all säkerhet hjälpt många människor i liknande situationer, men det är inte din uppgift att stötta andra. Du måste tänka på dig själv och troll kan aldrig berika ditt liv på något sätt. Helt rätt beslut att låsa bloggen!!
  Jag har ju följt dig i så många år och fortsätter gärna med det, jag skulle bli glad om det blir så. Men jag tar inte illa upp om du begränsar följarna till personer du faktiskt träffat på riktigt.
  Stor styrkekram till dig från mig!!

  Gilla

 10. Victoria 2016-02-16 / 9:39 f m

  Jag fortsätter gärna att följa dig i din resa, även om jag inte är så aktiv och kommenterar här, så finns du i mina tankar. Du beskriver så bra hur det är att vara i den situation du är i.

  Kram Victoria

  Gilla

 11. Tankar om utmattning 2016-02-16 / 9:48 f m

  Hej!
  Vad tråkigt att det blivit så. Jag följer dig gärna, hoppas att min resa stöttar dig på samma sätt som dina berättelser hjälper mig. Kram!

  Gilla

 12. Cilla 2016-02-16 / 9:50 f m

  Hej!

  Jag har läst här sen jag ramlade in från Bloggkommentarorerna (tror jag?) i höstas nångång. Och jag skulle gärna fortsätta läsa, för jag har lärt mig mycket, om mig själv av dig. Jag jobbar som freelance-översättare, bor delvis i Malmö med min pojkvän och delvis i Helsingfors med resten av mitt liv, känns det som. Att inte ha fast tjänst och dessutom pendla mellan två länder är inte idealt när man som jag har svårt att stanna upp ibland. Har krashat en gång för ett par år sedan, men egentligen lärde jag mig inte så mycket av det, för i dag upprepar jag samma misstag som då gång på gång. Men att läsa din blogg har hjälpt, och tröstat och inspirerat. Dina upplevelser har fått mig att dra i nödbromsen, åtminstone inuti huvudet. Hemskt att jag inte kommenterar förr, och inte ens märkt av alla troll. Men du ger så mycket. Och jag skulle så gärna fortsätta ta del av det!

  Gilla

 13. Gröngöling2 2016-02-16 / 10:22 f m

  Hej Anna! Ja, det är ju baksidan med att många läser förstås. Trist, men bra att du skärmar av så du slipper troll. Om jag får så vill jag gärna fortsätta följa dig! Min epostadress har du troligen och min bloggadress vet jag att du har. Så du vet väl lite om mig redan. Om du meddelar mig något om din blogg på min blogg så publicerar jag förstås inte den kommentaren. Ta hand om dig! Kram

  Gilla

 14. Lisa 2016-02-16 / 10:37 f m

  Hej,

  Vad tråkigt att vissa människor inte kan hålla sina elaka tankar för sig själva.

  Jag har nog aldrig kommenterat här innan men jag hoppas verkligen att jag får fortsätta läsa här. Jag är en 20-årig tjej. Fick utmattningssyndrom för drygt 3 år sedan men har aldrig varit sjukskriven. Har envist fortsatt att plugga och jobba. Men nu klarar jag inte av att bita ihop längre och har insett att ”jag är för ung för att känna mig så här gammal”, som jag läste på någon blogg. Att följa dig har hjälpt mig att våga vila på riktigt och följa dagsformen. Även om jag inte vet vem du är, eller vice versa, känner jag ett fint stöd i din blogg. Jag hoppas att jag får lov att fortsätta ta del av dina tankar.

  Kram Lisa

  Gilla

 15. Jenny 2016-02-16 / 10:47 f m

  Hej!
  Jag heter Jenny, 41 årig gift 4-barnsmamma.
  Blev sjuk i utmattningssyndrom förr förra hösten, och då gång nr 2… Första gången 2007, o trodde väl sen jag var immun😜 mot skiten,,, men ack inte..
  Har bytt arbetsplats o jobbar lite grann sen i höstas.
  Tycker du tar hand om dig själv på ett jättebra vis! Fortsätt så 😄
  Kram kram

  Gilla

 16. Helena 2016-02-16 / 11:02 f m

  Så trist och tråkigt att det blir så här, men följer dig gärna vidare, du har verkligen lärt mig att bromsa mig lite. Här är min mail adress helenacervinand @ yahoo.se. Ta hand om dig nu styrkekram ♥

  Gilla

 17. Emmeli 2016-02-16 / 11:23 f m

  Hej!

  Blir ledsen för din skull över trollen. Jag vill gärna fortsätta läsa din blogg, även om jag aldrig lämnar några spår efter mig. Men jag läser och får både aha-upplevelser och kan samtidigt reflektera över hur jag själv tänkt och resonerat kring mitt mående. Har aldrig varit i Ingemansland, men stått så nära att jag kunnat kika in. Min räddning blev ett bryt på jobbet där jag föll i gråt inför personalchef och regionchef.
  Min mail antar jag du ser i kontaktinfon, annars får du hojta till här i fältet.

  Gilla

 18. Annavega 2016-02-16 / 11:37 f m

  Jag hoppas verkligen att det inte är mig du kallar för troll. Jag tycker inte att jag skrev något som var sårande öht och hoppas att vi redde ut det.

  Det krävs att tänka till både en och två gånger då en väljer att starta en blogg samtidigt som en diagnosticerats med en allvarlig psykisk sjukdom som ju utmattningssyndrom är. Tycker du gör klokt i att göra den mer privat. Jag ska fundera på om jag vill fortsätta läsa.

  Önskar dig lycka till på vägen och hoppas att du tillfrisknar snart!

  Gilla

  • Anna 2016-02-16 / 12:28 e m

   Kallar dig inte alls för ett troll fina du, vi hade ett missförstånd som vi redde ut bra😊❤️

   Trollkommenrarer godkänns aldrig, och är av en helt annan art. Handlar om sjuka människor, som skriver om saker det inte har en aning om. Oftast även helt utanför ämnet. Har börjat komma 2-3 om dagen, från olika IP adresser (min man har kolla upp), och de senaste börjar bli obehagliga.

   Alternativen är att sluta helt. Men jag bearbetar så bra när jag skriver. Samtidigt som jag så gärna vill dokumenterar den här resan. Och inte minst, får så fint stöd och support från så många underbara, som antingen själva är här eller har varit❤️

   Bara meddela, när du har bestämt dig 😊

   Kram❤️

   Gilla

   • Annavega 2016-02-17 / 1:19 e m

    Jag vill gärna fortsätta att följa dig! Förut trodde jag att mailadressen syndes för alla så då skrev jag inte en riktig men nu förstår jag på dig att det bara är du som ser den?

    Jag är iaf 43 år, mamma till en tonårig pojke och ganska nybliven sambo. Blev sjukskriven för utmattningssyndrom, depression och GAD i augusti och varit sjukskriven sedan dess. Jobbar inom vården.

    Gilla

 19. Karin 2016-02-16 / 3:51 e m

  Läser din blogg men har inte kommenterat förut. Väldigt tråkigt att bloggen du har får trista och negativa kommentarer. Det är ju ingenting som synts så trodde denna bloggen var förskonad från det.

  Jag har haft utmattningsdepression för flera år sedan och kämpar fortfarande med att ”komma tillbaka” helt och fullt. Du skriver väldigt bra om din resa och erfarenheter så jag läser gärna vidare om det är möjligt.
  Ta hand om dig!

  Gilla

 20. Emma Grimmfjäll 2016-02-16 / 4:33 e m

  Hej! Jag heter Emma Grimmfjäll och bor på Öland tillsammans med min man och min son, Harry. Jag vill väldigt gärna fortsätta följa din blogg då jag själv brottats med utmattningssyndrom för några år sedan. Jag har aldrig kommenterat tidigare och skulle aldrig någonsin få för mig att skriva något elakt. Hoppas att du mår bättre snart snart och fortsätter att vila för att läka. Stora kramar från Öland

  Gilla

 21. Susanna 2016-02-16 / 4:35 e m

  Susanna 34 år från Sandviken, två barn, en sambo, några djur… Fortsätter gärna att läsa, haft sådan stor hjälp av dig på min resa.
  Kram ❤️

  Gilla

 22. Katarina 2016-02-16 / 6:10 e m

  Katarina med son och sambo. På väg tillbaka – hoppet har återvänt efter att ha varit långt ner i gropen. Vill gärna fortsätta läsa även om din resa.

  Stor kram ❤️

  Gilla

 23. Gemsofmylife 2016-02-16 / 6:44 e m

  Blir så ledsen över människor vars enda uppgift är att trakassera andra elaka med elaka kommentarer
  Självklart vill jag följa dig vännen
  Gemsofmylife@gmail.com
  Kramar med energi från mig
  Sanna

  Gilla

 24. kolonilotta 2016-02-16 / 7:00 e m

  Självklart vill jag fortsätta! ❤
  Varm kram fina du!

  Gilla

 25. Svenssonsfru 2016-02-16 / 7:07 e m

  Nej va trist! Tycker inte sånt ska kunna hända 2016 men det finns ju tyvärr folk till allt! 😦
  Jag vill gärna fortsätta följa dig på ditt livs resa! Styrkekramar

  Gilla

 26. Åsa 2016-02-16 / 7:17 e m

  Vill gärna följa din resa, läser din blogg varje dag och hoppas på att dina dagar bara blir bättre och bättre 🌞

  Gilla

 27. Christine 2016-02-16 / 7:18 e m

  Hej hej ännu en flitig kvinna som brakat in i berömda väggen. Följer mer än gärna vidare och jag saknar trollsvans ☺️Kämpa på!

  Gilla

 28. Comsi Comsa 2016-02-16 / 7:24 e m

  Såklart jag vill fortsätta följa dig fina Anna 💜

  Nu stämmer inte bloggadressen med den jag använder när jag kommenterar. Detta är en gammal mejladress som jag inte ens minns mitt lösen till. Så jag vet inte hur vi gör för jag vill ju inte skriva in den riktiga här…

  Kram ❤

  Gilla

 29. Lena S 2016-02-16 / 7:25 e m

  Jag vill gärna fortsätta läsa blogg. Har nog aldrig kommenterat men läst ett par månader.
  Jag heter Lena är 46 år. Sjukpensionär, fick en allvarlig stroke för lite mer än 4 år sen.

  Kram

  Gilla

 30. Emma 2016-02-16 / 7:26 e m

  Hej! Fortsätter gärna att läsa din blogg. Jag är själv sjukskriven för utmattningsdepression och det betyder mycket för mig att kunna följa din resa. Jag är en ”duktig” tjej, gift, har två barn, jobbar på statlig myndighet.

  Gillad av 1 person

 31. Geddfish 2016-02-16 / 7:46 e m

  God kväll! Jag fortsätter gärna att läsa din blogg. Tror du ser min adress, annars får du hojta till 😉
  Kram, Gerd ❤

  Gilla

 32. TantGlad 2016-02-16 / 7:51 e m

  Usch….fyyy för nättroll. Har själv haft nättroll som skriver elakt och dumt, men synd man ska behöva låsa bloggen . Men du gör det som känns bra för dig.

  Visst berikar bloggandet. Man lär känna många fina bloggare……kul att ta del av andras liv.
  Jag vill följa dig.
  Tack snälla för att du meddelade om detta.

  En varm stor kram till fina dig❤❤❤

  Gilla

 33. Annika 2016-02-16 / 7:55 e m

  Hej!
  Här har du en 50-årig ekonomichef från Skåne som hittade din blogg efter att ha sökt på utmattning.
  Visste väl egentligen att jag var nära gränsen (och varit så under lång tid) men tack vare dina texter förstår jag vad jag måste göra och har börjat ta första stegen. Jag har svårt att uttrycka hur mycket dina ord har hjälpt, stöttat och inspirerat.
  Hoppas jag får fortsätta följa dig!
  Om inte – så ta hand om dig och din familj!
  Kram

  Gilla

 34. wiolettan 2016-02-16 / 8:01 e m

  Helt obegripligt att det ska vara så, det är något som jag har svårt att fatta. Men, tyvärr så förstör de och det är så ledsamt.
  Mig kanske du känner vid det här laget. 74 år, många skröpligheter i bagaget, men vill ändå försöka att se det som är positivt, ibland kommer det andra fram förstås, eftersom jag skriver mycket för att ”avlasta” mig själv och försöka vara vanlig,
  Jag vill gärna följa din fortsatta resa, om du vill. På grund av mina sjukdomar så kan jag inte blogga varje dag, men nästan.
  Varm kram till dig.

  Gilla

 35. ibod11 2016-02-16 / 8:12 e m

  Jag ska inte skriva något om vad jag tycker om nättroll för då blir jag väl stämd för förtal el hets mot trollfolkgrupp. Men jag vill väldigt gärna fortsätta läsa din blogg 🙂 ❤

  Gilla

 36. Att bara vara jag 2016-02-16 / 8:42 e m

  Nästan under hela 2015 blev jag besvärad av ett nättroll, ja hen snodde t.o.m mina inlägg och lade dem i sin eget blogghem… Jag vill gärna fortsätta att följa dig om jag får.? Kram ♥

  Gilla

 37. Ami 2016-02-16 / 9:21 e m

  Så trist att detta ska behöva hända!
  Men jag vill givetvis fortsätta följa dig!
  Stor kram!

  Gilla

 38. Piedra 2016-02-16 / 9:56 e m

  Jag vbir så upprörd varje gång jag ser eller hör talas om nättroll. Jag förstår inte var någon kan få ut av att jävlas med andra människor. Det är så otroligt lågt.

  Jag vill jättegärna fortsätta att följa din blogg! Kram! ❤

  Gilla

 39. Gunilla Bergman 2016-02-16 / 9:59 e m

  Hej, jag har inte läst din blogg så länge men vill gärna fortsätta göra det. Jag insjuknade första gången i utmattningssyndrom 2011 och nu i somras blev jag sjuk i samma sak igen. Håller just nu på att försöka återta livet igen. Hoppas jag får fortsätta följa dig. /Kram

  Gilla

 40. Malin 2016-02-16 / 10:29 e m

  Hej! Jag vill gärna följa med bloggen. Är kvinna, 27 år, jobbar med marknadsföring, har hund och sambo. Och. Sitter i en liknande situation som du, inte lika illa, jobbar fortfarande men utöver det sover jag mest. Alltid svårt att veta vart gränsen går. Tack för att du berättar!

  Gilla

 41. Charlotte Lignell 2016-02-16 / 10:39 e m

  Jag jobbar med unga mskor som av olika anledningar inte kan arbeta o behöver hjälp till arbete eller sysselsättning. Är så intressant o lärorikt att få följa din resa. Också för min egen skull, att undvik o förebygga att jag själv hamnar där. Är gift, mamma till 2 pojkar o utbildad socionom.

  Gilla

 42. Ditte 2016-02-17 / 12:07 f m

  Jag vill gärna fortsätta att följa dig och jag hoppas du ser min epostadress nu när jag kommenterar.
  Och dessa nättroll, jag blir så ilsken…Milt uttryckt!
  Stor kram!

  Gilla

 43. Cina Malm 2016-02-17 / 12:59 f m

  Hoppas du ser min mailadress automatiskt. Jag är Cina, drygt 50 år och bor vid Gävle. Har ramlat in på din blogg av en slump många gånger nu så jag följer gärna dig. Är utbränd sedan närmare två år och det går väl sådär när jag försöker att utöka arbetstiden måste jag säga.

  Gilla

 44. Gunilla 2016-02-17 / 7:02 f m

  Hej
  Jag är ny här och skulle gärna följa din blogg i fortsättningen.

  Gilla

 45. F. 2016-02-17 / 8:36 f m

  Hej, jag hittade din blogg via Bloggkommentatorerna och läser dina välskrivna texter för att de hjälper mig förstå faran i att stressa för mycket men också för att jag tycker du är så duktig på att skriva och klä känslor i ord. Fortsätter gärna följa din resa om jag får men har all respekt för om du inte vill ha för många med dig längs vägen. Det viktigaste är att du fortsatt känner att bloggen är en fristad men vill ändå skriva en rad så du förstår att din blogg också varit väldigt uppskattad av de ”anonyma” som inte trollat sig 🙂 Kram!

  Gilla

 46. Ama de casa 2016-02-17 / 9:04 f m

  Men fy då… DUMMA troll! Såna fega ynkryggar…
  Kram

  Gilla

 47. Charlotte 2016-02-17 / 9:08 f m

  Hej! Hittade hit till dig när jag sökte på utmattningssyndrom. Gift med en man med kronisk sjukdom o har 2 barn på 9 o 13 år. Tycker om ditt sätt att skriva o vill gärna följa med på din fortsatta resa Kram

  Gilla

 48. Sofie Samuelsson 2016-02-17 / 10:55 f m

  Hej,
  Fortsätter gärna att följa dig. Du är stark och modig som orkar skriva om helvetet. Drabbades av någon typ av stress-syndrom för en tid sedan och jobbar varje dag med att bemästra min panikångest. Du borde se min mailadress i uppgifterna jag lämnar för att kunna kommentera?

  Gilla

 49. Elsa 2016-02-17 / 6:01 e m

  Följer dig gärna! Mamma till 2 troll bor i Stockholm.
  Tycker om ditt sätt att skriva, en optimism som är härlig att ta del av!
  Förstår om du avstår, vill önska dig och din familj lycka till!

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s