Livet i min nya bubbla

Livet i min nya bubbla, dagtid, kommer bli bra. Har suttit hela eftermiddagen, precis här framför brasan. Och vilat. Samtidigt som jag har bearbetat. Livskvalité. För mig. Just här och nu. I Ingemannslandet.

Vilket minut som helst. Kommer familjen hem. Kvällsfika. Och godnattsaga. Och lite mys. Innan vi säger de magiska orden: Älsk, älsk, kram, kram, puss, puss. Ses imorgon. Dröm sött. Sov så gott. Älskar dig. God natt.

Efter det, så blir det mys med någon. I soffan. Innan natten utan det magiska lilla vita pillret, börjar.

Tänk vilken bra dag det blev. Trots att jag inte kom ut på min promenad. Hoppas på en minst lika bra natt. Trevlig kväll.

11 reaktioner på ”Livet i min nya bubbla

 1. Susanna 2016-01-26 / 8:02 f m

  Funkade inte att svara på svar 😦 Nåväl, jag är så glad att jag inte kraschade så hårt, att jag hade sinnesnärvaro att lyssna på kroppen. Tror att mitt högpresterande jag har jobbet att tacka för det. Vi är en ganska liten enhet med ca 15 st, vi presterar bra som grupp och det knorras aldrig vid vab eller sjukdom. Steget att erkänna att man inte mår så bra var inte så stort som det hade kunnat vara. Sen hjälper det såklart att ha en mamma som är utbildad psykiatrisjuksköterska / kbt. Hon har ju svaren när jag undrar vad det är som händer med mig… Även om du har lång väg kvar så ska du veta att vi är många här som hejjar på dig. Inte lika viktiga som de närmaste såklart, men vi kommer att stötta dig vi också ❤️

  Gillad av 1 person

 2. Znogge 2016-01-26 / 9:21 f m

  Så mysigt plats där vid brasan. Tror det är väldigt klokt att byta plats för natt och dag. Ger liksom kroppen signaler om vad det är som gäller. Hoppas nattsömnen blev bra.

  Kram ❤

  Gilla

 3. ibod11 2016-01-26 / 9:44 f m

  Låter som en mysig dag 🙂 Hoppas det kommer många fler sådana ❤

  Gilla

 4. Ama de casa 2016-01-26 / 10:08 f m

  Hoppas natten blev precis så bra som du önskade 🙂

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s