Oberäkneligt

Idag blev det verkligen en bra dag. På riktigt. Vaknade med mer underbara bubblor, än någonsin. Här i Ingemannslandet. Men jag var klok. Var närvarande. Men valde ändå att vila för att läka. Med jämna mellanrum. Skalmans mat och sovklocka funkar så bra. Här.

Vi stannade på resorten hela dagen. Skönt. Om inte annat så behövde vår slitna lilla 8-åriga stjärna det. I vanliga fall badar hon 95% av dagarna. Men inte idag. Hon badade absolut. Men främst så vilade hon. I solsängen. Med all rätt.

Kvällens middag intogs på Karlssons. En svensk restaurang. Igen. På litens begäran. För oss andra, ett kärt återseende.   Gudomligt gott. Måste hinnas med minst ett besök till, där. Innan vi åker hem.

Imorgon hägrar Re Ka Ta Beach Club. Besöket senast, avbokades. En sämre mellandag hälsade på. Det vill säga igår. Nyårsafton. Men nu håller vi tummarna. Men kloka av erfarenhet, så vet vi att planen kan ändras. Men vi hoppas. Livet i Ingemannslandet är oberäkneligt. Som alltid. Men nu sömn. God natt.

2 reaktioner på ”Oberäkneligt

 1. Comsi Comsa 2016-01-01 / 6:29 e m

  Håller tummarna att ni kommer till Re Ka Ta Beach Club denna gången. 🙂

  Kram ♥

  Gilla

 2. Znogge 2016-01-02 / 10:43 f m

  Men sammanfattningsvis så kom ni väg, mycket har fungerat och när det så inte gjorde tänkte ni om och rätt. Då blir det bra, Även ett vattendjur kan behöva en lite lugnare dag i solsängen!

  Kram ❤

  Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s