Tindrande, längtansfulla ögon

Bubblorna är tillbaka, bästa känslan. Gårdagens vila, gav resultat. Jag känner hur energin åter bubblar, i hela kroppen. Underbart!

Frukoststunden här i sängen är precis, avslutad. Numera samlas vi alla här. Vi äter. Myser. Och ser på Adventskalendern. Tillsammans. Veckans alla dagar. Morgonens höjdpunkt.

Imorgon firar vi julafton, här hemma. I pyjamas. Hela familjen. Barnen har fått välja mat, hemmagjord kalvschnitzel  med kryddsmör och stekt potatis. Till mys, chokladbollar.

Hela familjen älskar att spela Carcassonne. Tillsammans. I familjen gemensamma julklappar ligger olika expansion paket till spelet. Efterlängtat. Speciellt av sonen. Misstänker att vi kommer sitta många timmar kring matsalsbordet, imorgon. Spelandes.

Utöver det så blir det mest böcker, och Lego till dem båda. Sonen får Star Wars Lego för vuxna barn, och dottern Lego Friends. Så vi har massor av byggande framför oss, när vi har tröttnat på att spela. Vi kommer att ha den bästa julaftonen. Någonsin. Och såklart ställer vi ut gröt till Tomten. Redan ikväll. För hemma hos oss, har vi en liten stjärna som fortsatt tror på honom. Tomtemagin är fantastisk. Precis som dotterns tindrande, längtansfulla ögon, när hon pratar om honom.

18 reaktioner på ”Tindrande, längtansfulla ögon

 1. Millans Värld 2015-12-18 / 8:51 f m

  Det är så härligt när barnen fortfarande tror på tomten.
  Jag saknar den tidens julaftnar även om nutidens oxå är fina!
  Ha en underbar dag!
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Anna 2015-12-18 / 8:57 f m

   I flera år har vi frågat oss om magin finns kvar nästa år, för vår lilla fröken. Och för varje jul har vi blivit så glada, när vi inser att vi får ännu en tindrande jul! Hon är 8 år nu, så det hänger verkligen på håret… det här blir nog sista. Fast hoppas fortsatt på julen 2016, med ❤️

   Kram! ❤️

   Gilla

 2. Znogge 2015-12-18 / 1:04 e m

  Barnens förväntan är verkligen härlig och den värmer gott i mammahjärtan! Fast våra har förstås passerat den åldern 😉

  Kram ❤

  Gilla

  • Anna 2015-12-18 / 5:28 e m

   Barns förväntan är verkligen så underbar, man kan riktigt ta på den ❤️

   Tyvärr växer de upp och blir stora så fort. Sonen är 19 år, så vi står med en fot i två helt olika världar, när det gäller barnen.

   Kram❤️

   Gilla

 3. Ami 2015-12-18 / 1:57 e m

  Åh, visst är det härligt när barnen fortfarande tror på tomten 🙂 De är så förväntansfulla!
  Ha en riktigt fin fredag
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. ibod11 2015-12-18 / 2:00 e m

  Ja, det var längesedan barnen var små och tomten kom men det är härliga minnen.
  Jag blir så glad för att du har hittat den energin och glädjen. Hoppas det håller i sig 🙂

  Gilla

  • Anna 2015-12-18 / 5:29 e m

   Gör mitt bästa för att få behålla energin och glädjen. Just energin är fortsatt i så små doser, så försöker hushålla på den så gott det går.

   Kram ❤️

   Gilla

 5. Piedra 2015-12-18 / 3:49 e m

  Inte för att jag någonsin trott på tomten, men julen hade ändå något magiskt över sig när jag var liten. Tyvärr tog det slut i 8-10-årsåldern. Under vuxen ålder har jag bara tyckt mer och mer illa om julen p g a andra människors krav hit och dit. Nu försöker Sambon och jag skapa en liten bubbla för oss själva, en jul som vi vill ha den. Fast just i år har ingen av oss någon som helst ork så det blir varken god mat eller tända ljus.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  • Anna 2015-12-18 / 5:33 e m

   Så tråkigt att ni båda mår så dåligt, samtidigt ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

   Vet du, ni kanske ändå får en mysig jul, för ni är ju tillsammans! Kan mysa i soffan, titta på film, kanske läsa en bok, eller bara vara ❤️

   Styrkekram! ❤️ ❤️ ❤️

   Ps. Har dessvärre inte kunnat lämna spår i din blogg, i ditt sista inlägg. Sedan både min iPhone och iPad uppdaterades för en vecka sedan, är det omöjligt på det blogspot bloggar som har den äldre verifieringstekniken. Men du finns i mina tankar ❤️

   Gilla

 6. Gröngöling2 2015-12-18 / 5:19 e m

  Det låter så härligt att ni äter frukost tillsammans hos dig, det blir jag glad av att läsa om. Ni kommer att få en helmysig dag i morgon. Carcassonne googlade jag på, eftersom jag är lite på jakt efter ett nytt spel till jul, och det verkar vara ett strategi-spel. Här gillar många Settlers, där man ska bygga byar och även ha lite naturtillgångar. Jag tycker så där, är inte så bra på det helt enkelt. Gillar frågesportspel bättre, eller charader.
  Klart att Tomten ska ha gröt!
  Kram och God Jul då ❤

  Gilla

  • Anna 2015-12-18 / 5:35 e m

   Är så glad för det även jag ❤️ Föll sig så naturligt, nu när Adventskalenderns går varje morgon, men tror att vi kommer fortsätta med den här nya bra vanan, även efter jul.

   Strategispel är så bra för oss, då kan hela familjen delta. Är 11 år mellan barnen, svårt frågesport och liknande. Men vi spelar mycket annat med, vi är en sällskapsspelande familj 🙂

   Kram! ❤️

   Gilla

 7. AllaMinaDagar 2015-12-18 / 6:50 e m

  Härligt! Hoppas ni får en riktigt mysig ”julafton”.

  Gillad av 1 person

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s