Lärt mig min läxa

Ännu en bra morgon. Knappt så att jag vågar säga det högt, med risk för bakslag. Men jag fortsätter vila. Jag har lärt mig min läxa. Vila för att läka, även de bra dagarna.

Kanske bara för att fira, unnar jag mig en dusch. Idag med. Och fönar mitt hår. Den där känslan av nyfönat hår, den är så underbar! Gör min dag. Här i min bubbla.

8 reaktioner på ”Lärt mig min läxa

 1. ibod11 2015-11-17 / 8:58 f m

  Bit för bit, ett litet steg i taget och så småningom lite större kliv. Det är nog rätt medicin och du verkar ha insett det.

  Gilla

  • Anna 2015-11-17 / 11:00 f m

   Det har tagit sina veckor att förstå och acceptera, men nu har jag kommit så långt att jag ser glädjen i det lilla, och kan låta mig själv ta det här i små steg åt gången. Kram

   Gilla

  • Anna 2015-11-17 / 10:58 f m

   Börjar äntligen acceptera och förstå just denna biten, även fast man samtidigt vill så mycket. Men orken finns inte, så då är det bättre jag ligger kvar här, tills den stora energislängen och inte minst orken kommer tillbaka. Kram

   Gilla

 2. Comsi Comsa 2015-11-17 / 10:09 f m

  Jag brukar tänka att må-bra-dag är belöning
  för att jag gett mig själv det jag behöver.

  Kramen ♥

  Gilla

  • Anna 2015-11-17 / 10:56 f m

   Du ger mig alltid så många nya, fina vinklar att se allt ifrån. Tack! (L)

   Gilla

 3. Gröngöling2 2015-11-17 / 3:08 e m

  Det låter jätteskönt, och du är nog inne på rätt spår som fortsätter vila fast du kanske hade kunnat pressa dig till något ytterligare. Det är nog så man kan bli frisk, liksom förstå att grundläget ska vara att man är utvilad, inte nästan slut hela tiden. Jag skriver ”nog” för jag tror absolut det, men jag har inte lärt mig det själv än. Fast jag övar på det!
  Ha det riktigt mysigt i din bubbla, eller utanför den ❤

  Gillad av 1 person

  • Anna 2015-11-17 / 3:27 e m

   Tack för din fina kommentar, blir alltid så glad när du lämnar ett spår ❤️

   Har insett efter de senaste veckornas felsteg, att jag måste vila även de bra dagarna, tills jag verkligen känner att orken är tillbaka. På riktigt. Inte bara att jag vet att jag orkar med det mest nödvändiga med mig själv, för fortsatt har jag dagar som jag aldrig ens kommer ur pyjamasen. Annars kommer jag aldrig kunna lämna Ingemannslandet med en enkelbiljett. Andra alternativ finns inte. För mig.

   Så ja, bubblan hela dagen igen. Jag som aldrig knappt ser på TV, har på några dagar plöjt mig igenom Gifta på låtsas på SVT (först senaste veckan som jag har orkat börja se på TV/Play kanaler/Netflix). Lagom nivå för min hjärna, man bara hänger på, behöver inte tänka och analysera så mycket 👍 Kram ❤️

   Gilla

Lämna gärna en kommentar!❤️

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s